Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mexické ragú

Rychlé mexické ragú v tomto receptu obsahuje vařené slepičí maso, ale můžete klidně použít i jiný oblíbený druh masa. Pokrm poslouží jako oběd nebo vydatná večeře po náročném dni. Pokud máte rádi pikantní jídlo určitě si pochutnáte. V opačném případě nepřidávejte feferonku.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmahneme na proužky nakrájenou cibuli a ke konci přidáme plátky česneku, aby se hezky rozvoněl. Krok 2: Přidáme na proužky nakrájené papriky a rajčata, osolíme a opepříme. Podle potřeby podlijeme a dusíme do změknutí zeleniny. Krok 3: Ke konci přidáme kukuřici, fazole, rajčatový protlak nebo kečup a natrhané maso ze slepice. Vše ještě dochutíme a necháme krátce podusit. Krok 4: Jako přílohu použijeme tortilly.

TIP: 7 receptů na tortilly

Zveřejněno 18. 1. 2025

Poznámka autorky Handour

Můžeme použít i jiné maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mexické ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5G7p

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mexické ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5G7p

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vařené, cibule, česnek, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, olej, kukuřice sterilovaná, fazole bílé, protlak rajčatový, feferonka, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu