Rilletes
Rilletes původem francouzská delikatesa. Jedná se vynikající masovou pomazánku z vepřového masa, které se velmi dlouhou dobu konfituje v sádle, ať už vlastním nebo přidaném. Dlouhá doba přípravy je tady vyvážena lahodnou chutí. Opravdu stojí za to si počkat.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rilletes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA6y
Moje poznámka
Rilletes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA6y
Nejnovější recepty
Koňaková bábovka II
Přidáno před 4 hodinami
Oblíbený salát I
Přidáno před 4 hodinami
Zelňačka s klobásou I
Přidáno před 4 hodinami
Rilletes
Přidáno před 4 hodinami
Masové koule plněné kapustičkami
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí paličky v bramborovém kabátku
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Fidel Castro snídal křepelčí vejce a tak miloval mléko, že nechal pro své potřeby vyšlechtit krávu s nadprůměrnou dojivostí
Kávové řezy jsou vynikajícím moučníkem nejen ke kávě. Využijte silnou kávu bez lógru a nechte rozetřený krém vychladit
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké okurky
Tonja před 1 hodinou
Kuře na celeru
radrom před 2 hodinami
Kachna bez práce
Joey1 před 2 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Petule123 před 4 hodinami
Indická polévka s červenou čočkou
ma.cinkova před 4 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Panova před 5 hodinami
Bulgurové placky s lilkem (kibbeh)
Antonausprag před 8 hodinami
Žebírka na medu
moury7 před 8 hodinami
Francouzské brambory
Hahan před 9 hodinami
Suroviny:
bůček vepřový,
plec vepřová,
víno bílé,
sůl,
kmín mletý,
pepř,
sádlo vepřové
Komentáře