Rilletes
Rilletes původem francouzská delikatesa. Jedná se vynikající masovou pomazánku z vepřového masa, které se velmi dlouhou dobu konfituje v sádle, ať už vlastním nebo přidaném. Dlouhá doba přípravy je tady vyvážena lahodnou chutí. Opravdu stojí za to si počkat.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rilletes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA6y
Moje poznámka
Rilletes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA6y
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 1 hodinou
Mazanec bez vajec
EvaMl před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 4 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 4 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 5 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 6 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 10 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 14 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 14 hodinami
Suroviny:
bůček vepřový,
plec vepřová,
víno bílé,
sůl,
kmín mletý,
pepř,
sádlo vepřové
Komentáře (1)