Rilletes
Rilletes původem francouzská delikatesa. Jedná se vynikající masovou pomazánku z vepřového masa, které se velmi dlouhou dobu konfituje v sádle, ať už vlastním nebo přidaném. Dlouhá doba přípravy je tady vyvážena lahodnou chutí. Opravdu stojí za to si počkat.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rilletes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA6y
Moje poznámka
Rilletes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA6y
Nejnovější recepty
Americké lívance
Přidáno před 1 hodinou
Ledvinky na smetaně
Přidáno před 2 hodinami
Bylinkový věnec
Přidáno před 3 hodinami
Čokoládové bulky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Přidáno před 5 hodinami
Focaccia s příchutí skořicových šneků
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květák smažený v troubě
Daninek před 41 minutami
Knedla s vejci
David Salamánek před 1 hodinou
Rychlořezy s jogurtovo-pudinkovým krémem
káťa před 1 hodinou
Kořeněné masové nudličky s řapíkatým celerem
Jan Nemec před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
ihrdlick před 2 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 2 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Lenkapece před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
AnnaVe před 3 hodinami
Koblihy bez smažení
Slovajda před 3 hodinami
Žebrácké karbanátky
Glapet před 4 hodinami
Suroviny:
bůček vepřový,
plec vepřová,
víno bílé,
sůl,
kmín mletý,
pepř,
sádlo vepřové
Komentáře (1)