Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z pečeného masa

Pokud vám od oběda zbylo trochu pečeného vepřového masa, připravte z něj lahodnou pomazánku. Maso stačí umlít, dochutit pikantní dijonskou hořčicí, cibulí a kyselými okurkami a vše spojit máslem.

Hodnocení receptu je 4,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Pečené vepřové maso umeleme, přidáme měkké máslo, dijonskou hořčici, nadrobno pokrájenou cibuli, na malé kostičky pokrájené kyselé okurky a vše promícháme. Krok 2: Dle chuti osolíme a opepříme. Krok 3: Pomazánku namažeme na čerstvé pečivo a podáváme se zeleninou.

TIP: Další inspirace na chutné pomazánky

Zveřejněno 20. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z pečeného masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9AWv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z pečeného masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9AWv

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vepřové, máslo, hořčice dijonská, cibule, okurky sterilované, sůl, pepř mletý, pečivo, zelenina

Přidat fotografie receptu