Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na česneku v pomalém hrnci

Křehké maso plné chuti, připravené téměř bez práce! Jehněčí na česneku v pomalém hrnci je lahůdka, která vyniká šťavnatostí a jemnou česnekovou vůní. Pomalu tažené maso se doslova rozpadá na jazyku a dokonale se hodí ke knedlíkům, bramborám nebo rýži.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 610 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 600 min Bez doby uležení do druhého dne

610 min (10 min příprava + 600 min tepelná úprava, Bez doby uležení do druhého dne)

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Česnek prolisujeme, přidáme majoránku, sůl, pepř, nadrobno nasekanou šalvěj a olivový olej. Krok 2: Zamícháme a vytvoříme marinádu. Maso potřeme marinádou a necháme do druhého dne marinovat. Krok 3: K masu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, podlijeme trochou vody a zapneme pomalý hrnec na L. Pomalíme, až je maso měkké, obvykle cca 10 hodin. Krok 4: Servírujeme s bramborem nebo s bramborovým knedlíkem a špenátem.

TIP: Top 7: Vaření v pomalém hrnci - oblíbené recepty

Zveřejněno 22. 1. 2025

Poznámka autorky Kocmax

Další moje recepty: www.varimebeztuku.blogspot.com

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí na česneku v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82XYj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí na česneku v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82XYj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso jehněčí, cibule, česnek, majoránka sušená, šalvěj, olej olivový, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu