Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Jehněčí maso je velmi zdravé, má minimum tuku a nemá typické aroma skopového. Opečená jehněčí žebírka podávaná s bramborovými noky ochucenými česnekem a bylinkami vás o tom přesvědčí. Uvidíte, že si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1vY
Moje poznámka
Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1vY
Nejnovější recepty
Srdíčka pro maminku
Přidáno před 12 hodinami
Valentýnské menu
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky s jahodovou čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Tousty ve tvaru srdce
Přidáno před 12 hodinami
Studená roláda
Přidáno před 12 hodinami
Zdravé makové bochánky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jednoduché cottage buchty bez droždí a kynutí: Jsou hotové za chvilku a chutnají báječně s povidly i tvarohem
IKEA otevřela první restauraci mimo obchodní dům: Lidé se hrnou na švédské kuličky i vegetariánské hotdogy
Klement Gottwald měl rád bramborové placky s mlékem a svíčkovou v těstíčku. Víc než jídlo ale k životu potřeboval alkohol
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule na žampionech
Moanka před 30 minutami
Tuňákový salát
Moanka před 34 minutami
Jednoduché Margot řezy
VlastaSoukupova před 6 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Ashelin před 7 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Ashelin před 7 hodinami
Klasická bramboračka
Jan Nemec před 7 hodinami
Domácí lančmít
Lisa444 před 10 hodinami
Vláčná bábovka
Wikki před 10 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
Sahula před 12 hodinami
Listové řezy s pudinkem, piškoty a broskvemi
Sahula před 12 hodinami
Suroviny:
česnek,
máslo,
olej,
rozmarýn,
cibule červená,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý,
noky bramborové
Komentáře (1)