Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Jehněčí maso je velmi zdravé, má minimum tuku a nemá typické aroma skopového. Opečená jehněčí žebírka podávaná s bramborovými noky ochucenými česnekem a bylinkami vás o tom přesvědčí. Uvidíte, že si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1vY
Moje poznámka
Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1vY
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 16 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 17 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 18 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 1 hodinou
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 8 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 9 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 9 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 10 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 10 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 12 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 14 hodinami
Suroviny:
česnek,
máslo,
olej,
rozmarýn,
cibule červená,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý,
noky bramborové
Komentáře (1)