Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ďábelské jehly

Snadné špízy, které si můžeme připravit na grilování s přáteli. Díky marinování se spojí všechny vůně i chutě a maso zůstane jemné a šťavnaté. Na stůl, stačí již jen přidat nějaké dobré pečivo.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

anete anete

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby marinování

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby marinování)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 264 kJ /
1 019 kcal
Bílkoviny54,55 g
Tuky75,46 g
Vláknina3,64 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 5,47 g
Sůl12,99 g
Sacharidy28,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso a játra pokrájíme na kousky a naložíme na několik hodin do marinády. Krok 2: Papriky a pórek nakrájíme na kousky a potom všechno střídavě napichujeme na jehly. Krok 3: Grilujeme ze všech stran 10-15 minut.

TIP: Jak připravit špízy - oblíbené recepty

Zveřejněno 17. 9. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ďábelské jehly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YvO2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ďábelské jehly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YvO2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Anete,budú dnes k obedu,práve som ich vybrala z trúby.Použila som tvoju marinádu a musím povedať,že je výborná:-pnaviac som pridala 2 strúčky cesnaku a na ihly ešte slaninu a polovičky malých zemiakov.Piekla som v alobale.Mňamka:-*:yes:

:yes: +3.

:yes::yes::yes:

Anete, jehly jsou bezva, ať jsou jakékoliv a ta tvoje vypadá taky dost jedle. Dávám ti bodíka:yes:

Tématické fráze:
ďábelská játra, kuřecí maso na jehle, pečene živanske špízy, dabelsky jatra, drubeži ražniči, živanske ražniči, grilujem, jehly na maso, dábelské rolky, dábelské kuřecí maso, živanske koreni, recept na jehly, dábelské játra, ďábelské spizy, ražniči na jehle-recept, kuřecí jehla, zbojnická jehla, ďábelská kuřecí játra, dabelské ražničí, zbojnická jehla recept

Suroviny:
řízky kuřecí, játra drůbeží, pórek, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, olej, koření ďábelské, hořčice, křen

Přidat fotografie receptu