Kroupy s opečenou jitrničkou
K masopustu neodmyslitelně patří zabijačka a sní spojené oblíbené zabijačkové dobroty. Mezi jedny z nejoblíbenějších patří bezesporu jitrnice, které můžeme pouze opéct na sádle a podávat s kroupy.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kroupy s opečenou jitrničkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Xxg
Moje poznámka
Kroupy s opečenou jitrničkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Xxg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 17 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 2 minutami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 4 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 32 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 59 minutami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 1 hodinou
Mazanec
Creativewoman před 1 hodinou
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 1 hodinou
Vepřové s jarní nádivkou
Zliska před 2 hodinami
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 4 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 13 hodinami
Suroviny:
jitrnice,
sádlo,
kroupy ječné,
cibule,
sádlo,
zelí sterilované červené,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
okurky sterilované,
paprika kozí roh
Komentáře