Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Restovaná zelenina s volskými oky (vhodné pro diabetiky typu 2)

Restovaná zelenina je vděčnou přílohou ke spoustě různých pokrmů. Hodí se nejen k masu, ale také k volskému oku. Do půlhodiny tak zvládnete připravit snadný, rychlý a zdravý oběd.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a papriku nakrájíme nadrobno. Květák a dýni nastrouháme na hrubém struhadle. Krok 2: Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cibuli a necháme zesklovatět. Pak vsypeme nastrouhanou zeleninu a papriku, osolíme, opepříme a podle chuti přidáme česnek. Orestujeme a vmícháme petrželku. Krok 3: Na pánvičce bez tuku uděláme volská oka a podáváme s orestovanou zeleninou.

Zveřejněno 31. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restovaná zelenina s volskými oky (vhodné pro diabetiky typu 2)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2APB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restovaná zelenina s volskými oky (vhodné pro diabetiky typu 2)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2APB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cibule, ghee, dýně hokkaido, květák, paprika čerstvá červená, petrželka, vejce, sůl, pepř mletý, česnek granulovaný

Přidat fotografie receptu