Žitná pizza
Italská pizza je oblíbená po celém světě. V tomto receptu pro přípravu použijeme žitnou mouku a droždí nahradíme práškem do pečiva. Příprava tak bude rychlejší, protože nemusíme čekat na vykynutí. Ušetřený čas využijeme při přípravě domácí rajčatové omáčky.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAWR
Moje poznámka
Žitná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAWR
Nejnovější recepty
Brokolicové nočky
Přidáno před 8 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 18 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 20 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 20 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šípková omáčka
Neregistrovaný před 3 minutami
Velikonoční dort nepečený
Neregistrovaný před 3 minutami
Chutné vafle
Neregistrovaný před 7 minutami
Bramborový chléb s prefermentem
Neregistrovaný před 12 minutami
Šípková omáčka gratte cul II
Neregistrovaný před 16 minutami
Rajská polévka se špeclemi
zuzi777a před 25 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
iveta.kroul před 26 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
lenka.janatkova před 26 minutami
Máslové makovky
Neregistrovaný před 27 minutami
Topinky s pomazánkou z nivy
Neregistrovaný před 30 minutami
Suroviny:
rajče,
cibule,
česnek,
koření oregáno,
sůl,
mouka žitná,
voda,
olej olivový,
sůl,
kypřící prášek,
sýr mozzarella,
šunka,
koření italské,
rajče,
rukola
Komentáře