Žitná pizza
Italská pizza je oblíbená po celém světě. V tomto receptu pro přípravu použijeme žitnou mouku a droždí nahradíme práškem do pečiva. Příprava tak bude rychlejší, protože nemusíme čekat na vykynutí. Ušetřený čas využijeme při přípravě domácí rajčatové omáčky.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAWR
Moje poznámka
Žitná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAWR
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 1 hodinou
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 54 minutami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 58 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
lunav1 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 9 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 9 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 16 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 16 hodinami
Suroviny:
rajče,
cibule,
česnek,
koření oregáno,
sůl,
mouka žitná,
voda,
olej olivový,
sůl,
kypřící prášek,
sýr mozzarella,
šunka,
koření italské,
rajče,
rukola
Komentáře