Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opečené jitrnice s růžičkovou kapustou

Jitrnice patří mezi zabíjačkové pochoutky, dnes si je však snadno můžeme zakoupit i v supermarketu. A co k takové na sádle opečené jitrnici podávat? Stačí k ní opéct třeba kapustičky se slaninou na másle.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kapustičky vhodíme do osolené vroucí vody, 5 minut povaříme a schladíme ve vodě studené. Krok 2: Na másle krátce osmahneme nakrájenou slaninu, přidáme okapané kapustičky, osolíme, opepříme a vše orestujeme. Krok 3: Jitrničky opečeme na sádle a podáváme s kapustičkami.

TIP: Jitrnice - zabíjačková pochoutka

Zveřejněno 3. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Opečené jitrnice s růžičkovou kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31YmM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Opečené jitrnice s růžičkovou kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31YmM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
jitrnice, sádlo, kapusta růžičková, máslo, slanina anglická, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu