Pečené tyčinky k vínu nebo pivu
Jak zužitkovat starší pečivo a ještě si výborně pochunat? Připravte křupavé pečené tyčinky ze starých rohlíků či toustového chleba. Se směsí z rozpuštěného másla, sekané petrželky, papriky a feferonky získají lehce pikantní, příjemnou chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené tyčinky k vínu nebo pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrAon
Moje poznámka
Pečené tyčinky k vínu nebo pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrAon
Nejnovější recepty
Chia cheesecake
Přidáno před 52 minutami
Tymiánové brambory
Přidáno před 56 minutami
Čevabčiči II
Přidáno před 1 hodinou
Avokádové placky se sýrem a žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí polévka s vaječným svítkem
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka z květáku a kořenové zeleniny
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Otestovali jsme, jak se doma dělají konfitované žloutky: Postup je snadný a výsledek uchvátí krémovou konzistencí
Jak na netradiční „plátkový smažák“ z horkovzdušné fritézy: Snadno se dělá a se šunkou chutná fantasticky
Usmažte si koblížky z tvarohu: Jsou nádherně vláčné, dokonale nadýchané a lehoučké, hotové jsou za chvíli
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buřtguláš s houbami
Neregistrovaný před 9 minutami
Domácí kmínový chleba
Neregistrovaný před 10 minutami
Roládky s nivou a paprikášem
Neregistrovaný před 13 minutami
Žampionová omáčka
Neregistrovaný před 14 minutami
Zelňačka s klobásou
Neregistrovaný před 16 minutami
Křenová omáčka
Neregistrovaný před 18 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Neregistrovaný před 20 minutami
Trojbarevný cop 2
Neregistrovaný před 21 minutami
Cuketový koláč s ovocem
Neregistrovaný před 23 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Neregistrovaný před 25 minutami
Suroviny:
rohlík,
vejce,
máslo,
cibule červená,
feferonka,
paprika čerstvá červená,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
Komentáře