Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čevabčiči II

Z balkánského poloostrova pochází oblíbené čevabčiči, smažené válečky z mletého masa. Jejich příprava je velice snadná a podávat je můžete třeba s vařeným bramborem, salátem a plnotučnou hořčicí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Do mísy dáme mleté maso, přidáme cibuli, mletý pepř, mletou papriku, osolíme a pečlivě promícháme - nejlépe rukou. Krok 2: Z masové směsi připravujeme malé válečky, které smažíme v pánvi na rozpáleném sádle ze všech stran. Krok 3: Podáváme s vařenými bramborami a se zeleninovým salátem.

TIP: Z jakého masa se dělá čevabčiči - tipy a rady

Zveřejněno 4. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čevabčiči II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWAxY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čevabčiči II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWAxY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso hovězí mleté, maso vepřové mleté, cibule, pepř mletý, paprika sušená sladká, sůl, sádlo

Přidat fotografie receptu