Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou
Dozlatova osmažený květák je jedno z oblíbených českých zeleninových jídel. Květák v křupavém pivním těstíčku podáváme s vařenými bramborami a jemnou omáčkou z majonézy, jogurtu a petrželky.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVwp
Moje poznámka
Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVwp
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 13 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 14 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 15 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 49 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 5 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 6 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 6 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 7 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 7 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 9 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 11 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 11 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 11 hodinami
Suroviny:
květák,
sůl,
vejce,
pivo světlé,
mouka hladká,
olej,
majonéza,
jogurt bílý,
šťáva citronová,
cukr,
petrželka zelená
Komentáře