Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí tortilla

Plněnou tortillu můžeme podávat teplou jako lehký oběd či večeři nebo za studena je skvělá jako svačina do školy či na výlet. Zvolíte-li navíc tortillu celozrnnou, bude vaše svačinka zdravější a zasytí vás na delší čas.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Verkenner Verkenner

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na úhledné kousky. Dáme do mísy a posypeme kořením, přidáme trochu oleje na lepší vstřebání. Osolíme, opepříme. Dáme do lednice chvíli odpočívat. Krok 2: Zeleninu omyjeme a nakrájíme. Sýr nakrájíme na malé kousky. Krok 3: Vytáhneme maso z lednice a dáme na předehřátou pánev a orestujeme doměkka. Asi 3 minuty před dokončením připravíme tortilly podle návodu obalu. Krok 4: Připravíme dresink smícháním tatarské omáčky a kečupu. Krok 5: Tortillu potřeme dresinkem, přidáme zeleninu, maso a sýr. Zabalíme (ohneme horní a dolní okraj a srolujeme) a dáme zapéct do grilu. Podáváme teplé.

TIP: Top 7: Oblíbené způsoby plnění tortill

Zveřejněno 9. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí tortilla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6EwD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí tortilla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6EwD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso kuřecí, tortilla, rajče, salát hlávkový, sýr chedar, tortilla, olej slunečnicový, tatarská omáčka, kečup sladký, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu