Morková nádivka/zavářka
Už naše babičky věděly, že poctivý vývar z masa a kostí je lék na všechny neduhy. Vařené maso z polévky a morek z kostí můžeme využít pro přípravu zavářky, která již tak cenný vývar plný kolagenu a želatiny obohatí o další vitamíny a minerály.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morková nádivka/zavářka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M87zQ
Moje poznámka
Morková nádivka/zavářka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M87zQ
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 7 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 7 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 22 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
joanam před 37 minutami
Kuře na medu
Lubos74 před 4 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 4 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 5 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 13 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 17 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 18 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 18 hodinami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
rohlík,
vejce,
mléko,
strouhanka,
sůl,
ořech muškátový,
libeček,
nať petrželová
Komentáře