Morková nádivka/zavářka
Už naše babičky věděly, že poctivý vývar z masa a kostí je lék na všechny neduhy. Vařené maso z polévky a morek z kostí můžeme využít pro přípravu zavářky, která již tak cenný vývar plný kolagenu a želatiny obohatí o další vitamíny a minerály.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morková nádivka/zavářka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M87zQ
Moje poznámka
Morková nádivka/zavářka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M87zQ
Nejnovější recepty
Pyré z pečené dýně a kuřecí prso (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 10 hodinami
Kardamonovo-kakaové pletence
Přidáno před 13 hodinami
Chia pudink s tvarohem vhodné i pro diabetiky typu. 2
Přidáno před 13 hodinami
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené nachos
Přidáno před 20 hodinami
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Přidáno 10. 2. 2025 20:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy z BB sušenek
Neregistrovaný před 32 minutami
Rychlý moučník
Neregistrovaný před 33 minutami
Domácí vánočka s rozinkami
Neregistrovaný před 53 minutami
Koprová omáčka
Neregistrovaný před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Vepřové kostky na houbách
Neregistrovaný před 3 hodinami
Mrkvový salát s jablkem a medem
doleri@seznam.cz před 3 hodinami
Rýžový nákyp
Neregistrovaný před 3 hodinami
Staročeská olejová bábovka
Neregistrovaný před 4 hodinami
Krůtí kousky na pánvi
Neregistrovaný před 4 hodinami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
rohlík,
vejce,
mléko,
strouhanka,
sůl,
ořech muškátový,
libeček,
nať petrželová
Komentáře