Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulgur na kari

Bulgur obsahuje spoustu vlákniny a minerálů. Kromě lahodné chuti stojí za zmínku i velmi rychlá příprava. Ochutnejte ho ochucený kari kořením, s kuřecím masem a hráškem, a určitě si pochutnáte.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme. Krok 2: Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a maso orestujeme. Osolíme, opepříme, vyjmeme z pánve a udržujeme v teple. Krok 3: Do výpeku přidáme zbylý olej a orestujeme na něm cibuli a česnek. Krok 4: Přidáme kari, propláchnutý bulgur a zalijeme drůbežím vývarem. Krok 5: Vše dusíme asi 10 minut, nakonec přidáme propláchnutý hrášek, maso a promícháme. Krok 6: Podáváme ozdobené petrželkou.

TIP: Jak správně vařit bulgur

Zveřejněno 10. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulgur na kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEVP0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulgur na kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEVP0

Suroviny:
řízky kuřecí, olej, sůl, pepř mletý, cibule, česnek, koření kari, bulgur, vývar drůbeží, hrášek mražený, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu