Vepřová pečínka na medu
Vepřová pečeně je ideální na nedělní oběd. Při správné přípravě jde o chutné, měkké a šťavnaté maso. Přidejme ještě černé pivo a med a výsledkem je opravdová lahůdka. Jako přílohu podáváme smažené celerové hranolky.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečínka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6ZQv
Moje poznámka
Vepřová pečínka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6ZQv
Nejnovější recepty
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Přidáno před 6 hodinami
Škvarková pomazánka jako od řezníka
Přidáno před 7 hodinami
Sametové red velvet dortíky
Přidáno před 8 hodinami
Zimní polévka
Přidáno před 9 hodinami
Okurkové závitky v rohlíku
Přidáno před 12 hodinami
Pórková pomazánka s kuřecím masem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanová omáčka (na těstoviny, k masu)
Neregistrovaný před 1 hodinou
Nejjednodušší česneková
Neregistrovaný před 2 hodinami
Plněné bramborové knedlíky (bez vajec)
Neregistrovaný před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
Neregistrovaný před 3 hodinami
Koblihy "srdce" s karamelovou krustou
Neregistrovaný před 4 hodinami
Kynuté domácí koláčky
Neregistrovaný před 4 hodinami
Jezevec na zelenině
Neregistrovaný před 4 hodinami
Chléb s bramborem
Neregistrovaný před 4 hodinami
Plněný trhací chléb
Neregistrovaný před 4 hodinami
Plněné koblížky - příloha ke kachně
Neregistrovaný před 4 hodinami
Suroviny:
pivo černé,
med,
cukr třtinový,
pečeně vepřová,
sůl,
pepř mletý,
voda,
celer,
olej řepkový,
sůl
Komentáře