Vepřová pečínka na medu
Vepřová pečeně je ideální na nedělní oběd. Při správné přípravě jde o chutné, měkké a šťavnaté maso. Přidejme ještě černé pivo a med a výsledkem je opravdová lahůdka. Jako přílohu podáváme smažené celerové hranolky.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečínka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6ZQv
Moje poznámka
Vepřová pečínka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6ZQv
Nejnovější recepty
Zapečené nachos
Přidáno před 50 minutami
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Přidáno před 12 hodinami
Škvarková pomazánka jako od řezníka
Přidáno před 13 hodinami
Sametové red velvet dortíky
Přidáno před 14 hodinami
Zimní polévka
Přidáno před 15 hodinami
Okurkové závitky v rohlíku
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Neregistrovaný před 16 minutami
Šťavnatý citronový koláč
Neregistrovaný před 22 minutami
Játrová omáčka
Neregistrovaný před 22 minutami
Věnečky s karamelovou šlehačkou
Neregistrovaný před 23 minutami
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 23 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Neregistrovaný před 23 minutami
Zapečené nachos
Neregistrovaný před 34 minutami
Brokolicová polévka
Neregistrovaný před 36 minutami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
Neregistrovaný před 38 minutami
Rychlá hrníčková bábovka
Neregistrovaný před 39 minutami
Suroviny:
pivo černé,
med,
cukr třtinový,
pečeně vepřová,
sůl,
pepř mletý,
voda,
celer,
olej řepkový,
sůl
Komentáře