Vepřová játra nadivoko
Játra jsou levná a velmi lahodná, je ale potřeba zvolit správný postup přípravy. Játra prošpikovaná slaninou, ochucená voňavým divokým kořením a dušená ve víně jsou opravdová delikatesa.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY8wJ
Moje poznámka
Vepřová játra nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY8wJ
Nejnovější recepty
Staročeský kočičí tanec s klobásou
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní utopenci s kečupem
Přidáno před 2 hodinami
Naložená velikonoční vejce
Přidáno před 3 hodinami
Vaječný tunel
Přidáno před 3 hodinami
Treska na rajčatech, kedlubna a holandská omáčka (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová játra nadivoko
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráky se zelím
Neregistrovaný před 41 sekundami
Vepřová kýta
Neregistrovaný před 2 minutami
Kynuté koláčky staročeské
Neregistrovaný před 2 minutami
"Pštrosí" vejce
Neregistrovaný před 9 minutami
BBQ (barbecue) omáčka
Neregistrovaný před 11 minutami
Pizza šneky z listového těsta
Neregistrovaný před 12 minutami
Tatarák z červené řepy
Neregistrovaný před 12 minutami
Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče
Neregistrovaný před 15 minutami
Vynikající langoše
Neregistrovaný před 16 minutami
Okurková marmeláda se zázvorem
Neregistrovaný před 17 minutami
Suroviny:
slanina,
cibule,
játra vepřová,
olej,
vývar masový,
směs zeleninová,
koření divočina,
víno červené,
rozmarýn,
sůl,
cukr
Komentáře