Treska na rajčatech, kedlubna a holandská omáčka (vhodné pro diabetiky typu 2)
Ve zdravém a vyváženém jídelníčku by se pravidelně mělo objevovat rybí maso, které obsahuje velké množství bílkovin a spoustu zdraví prospěšných látek. Tresčí maso je jemné a má lehce nasládlou chuť. Orestovanou tresku na rajčatech podáváme s vařenou kedlubnou a jemnou holandskou omáčkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na rajčatech, kedlubna a holandská omáčka (vhodné pro diabetiky typu 2)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKwK
Moje poznámka
Treska na rajčatech, kedlubna a holandská omáčka (vhodné pro diabetiky typu 2)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKwK
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 12 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 7 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 7 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 7 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 8 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Suroviny:
treska,
rajče,
cibule,
ghee,
sůl,
pepř mletý,
kedlubna,
sůl,
kmín drcený,
kurkuma,
žloutek,
vývar masový,
šťáva citronová,
máslo,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)