Špenátové rizoto
Klasické italské rizoto inspirovalo k mnoha různým variacím. Připravit ho můžeme i v troubě, což nám ušetří čas v kuchyni. Do upečeného rizota pak stačí vmíchat máslo, sýr, ořechy a špenát a můžeme podávat.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY91r
Moje poznámka
Špenátové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY91r
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 15 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 16 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 17 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 1 hodinou
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 8 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 8 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 9 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 9 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 10 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 11 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 13 hodinami
Suroviny:
rýže arborio,
vývar kuřecí,
parmazán,
máslo,
sůl mořská,
pepř mletý,
listy špenátové mražené,
sýr feta,
ořechy vlašské
Komentáře