Špenátové rizoto
Klasické italské rizoto inspirovalo k mnoha různým variacím. Připravit ho můžeme i v troubě, což nám ušetří čas v kuchyni. Do upečeného rizota pak stačí vmíchat máslo, sýr, ořechy a špenát a můžeme podávat.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY91r
Moje poznámka
Špenátové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY91r
Nejnovější recepty
Zadělávané kedlubny se smaženým salámem
Přidáno před 9 hodinami
Muffiny z červené čočky s tuňákem a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové nudličky s kapií a pórkem
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí roláda s uzeným sýrem a šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové s houbami
Přidáno před 21 hodinami
Špíz s brokolicí
Přidáno 21. 2. 2025 19:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toustový sendvič s Hermelínem
ellin před 15 minutami
Nedělní kuře s těstovinami
Neregistrovaný před 21 minutami
Buchty z cottage
Neregistrovaný před 52 minutami
Jednoduché šneky z listového těsta, s jablky a skořicí
Neregistrovaný před 2 hodinami
Domácí balkánský sýr
Neregistrovaný před 3 hodinami
Šunkofleky
Neregistrovaný před 4 hodinami
Vepřové kostky se smetanou
Neregistrovaný před 6 hodinami
Bláznivý koláč ke kafíčku
Neregistrovaný před 6 hodinami
Kuřecí nugetky z mletého masa
Neregistrovaný před 6 hodinami
Obrácená jablková roláda
Neregistrovaný před 6 hodinami
Suroviny:
rýže arborio,
vývar kuřecí,
parmazán,
máslo,
sůl mořská,
pepř mletý,
listy špenátové mražené,
sýr feta,
ořechy vlašské
Komentáře