Špenátové rizoto
Klasické italské rizoto inspirovalo k mnoha různým variacím. Připravit ho můžeme i v troubě, což nám ušetří čas v kuchyni. Do upečeného rizota pak stačí vmíchat máslo, sýr, ořechy a špenát a můžeme podávat.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY91r
Moje poznámka
Špenátové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY91r
Nejnovější recepty
Kynuté velikonoční vejce
Přidáno před 1 hodinou
Kapustové karbanátky
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkové palačinky
Přidáno před 3 hodinami
Zadělávané kedlubny se smaženým salámem
Přidáno před 15 hodinami
Muffiny z červené čočky s tuňákem a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové nudličky s kapií a pórkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta s tvarohem
Neregistrovaný před 5 minutami
Šalamounova buchta
Neregistrovaný před 8 minutami
Hovězí plátky v česnekovo - hořčičné omáčce
Neregistrovaný před 8 minutami
Králík na mrkvi
Neregistrovaný před 10 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Neregistrovaný před 11 minutami
Balíčky
Neregistrovaný před 13 minutami
Krůtí prsa na hříbkách
Neregistrovaný před 13 minutami
Kokosová buchta, politá smetanou
Neregistrovaný před 14 minutami
Extra rychlé lívance
Melanie_Ch před 14 minutami
Tomatová česnečka
PaveL2002 před 18 minutami
Suroviny:
rýže arborio,
vývar kuřecí,
parmazán,
máslo,
sůl mořská,
pepř mletý,
listy špenátové mražené,
sýr feta,
ořechy vlašské
Komentáře