Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boloňské ragú s těstovinami

Boloňské ragú můžete připravit i bez přemíry tuku. Pokud necháte všem surovinám prolnout chutě při dlouhém dušení, docílíte autentickou a skvělou chuť a zároveň budete významně šetřit své trávení. Výslednou hustou omáčku jen doplníte vhodnými těstovinami.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 195 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 180 min

195 min (15 min příprava + 180 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Všechnu zeleninu nakrájíme nadrobno nebo nastrouháme. Krok 2: Přidáme maso, koření, rajčata a trochu podlijeme vývarem. Dusíme. Čím déle, tím je ragú chutnější. Lze využít i pomalý hrnec. Pomalé dušení propojí skvěle všechny chutě. Krok 3: Servírujeme s těstovinami

TIP: Jak připravit boloňskou omáčku

Zveřejněno 13. 2. 2025

Poznámka autorky Kocmax

Další recepty na www.varimebeztuku.blogspot.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boloňské ragú s těstovinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWAyq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boloňské ragú s těstovinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWAyq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
maso hovězí mleté, rajče sterilované, česnek, celer řapíkatý, mrkev, cibule, tymián čerstvý, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, vývar masový

Přidat fotografie receptu