Boloňské ragú s těstovinami
Boloňské ragú můžete připravit i bez přemíry tuku. Pokud necháte všem surovinám prolnout chutě při dlouhém dušení, docílíte autentickou a skvělou chuť a zároveň budete významně šetřit své trávení. Výslednou hustou omáčku jen doplníte vhodnými těstovinami.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské ragú s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAyq
Moje poznámka
Boloňské ragú s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAyq
Nejnovější recepty
Restované kuřecí prso se žampiony a mrkví (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Zdravá snídaně nejen pro diabetiky
Přidáno před 7 hodinami
Lehký salát s balkánským sýrem i pro diabetiky
Přidáno před 7 hodinami
Focaccia z červené čočky bez mouky (pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Smažený celer se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Staročeská pikantní drůbeží játra s fazolemi
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky
Neregistrovaný před 26 minutami
Avokádová pomazánka
Neregistrovaný před 39 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Neregistrovaný před 42 minutami
Buchta HRK HRK
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kuřecí stehno s pečenou mrkví a květákem (vhodné pro diabetiky typu 2)
Neregistrovaný před 1 hodinou
Roláda s pudinkovým práškem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Neregistrovaný před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Neregistrovaný před 2 hodinami
Turecká vejce
Neregistrovaný před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Neregistrovaný před 2 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
rajče sterilované,
česnek,
celer řapíkatý,
mrkev,
cibule,
tymián čerstvý,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový
Komentáře