Boloňské ragú s těstovinami
Boloňské ragú můžete připravit i bez přemíry tuku. Pokud necháte všem surovinám prolnout chutě při dlouhém dušení, docílíte autentickou a skvělou chuť a zároveň budete významně šetřit své trávení. Výslednou hustou omáčku jen doplníte vhodnými těstovinami.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské ragú s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAyq
Moje poznámka
Boloňské ragú s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAyq
Nejnovější recepty
Cizrnová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Brněnská vepřová kýta
Přidáno před 4 hodinami
Jarní mrkvové muffiny
Přidáno před 6 hodinami
Květákový koláč se šunkou (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční hnízdečka
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá linecká vajíčka
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová poleva 2
Neregistrovaný před 4 minutami
Babiččina třená bábovka
Neregistrovaný před 14 minutami
Polévka z červených paprik se smetanou
Neregistrovaný před 16 minutami
Slezské bramborové válečky s povidlovou omáčkou
Neregistrovaný před 25 minutami
Tyčinky z listového těsta
Neregistrovaný před 25 minutami
Kadlíkovy pečené hříbky
Neregistrovaný před 38 minutami
Mramorová bábovka se zakysanou smetanou
Neregistrovaný před 38 minutami
Babiččiny nejbožejší milosti
Neregistrovaný před 45 minutami
Rychlé nudlové těsto
Neregistrovaný před 48 minutami
Polévka s uzeným masem
Neregistrovaný před 48 minutami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
rajče sterilované,
česnek,
celer řapíkatý,
mrkev,
cibule,
tymián čerstvý,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový
Komentáře