Ovarová polévka podle ČSN
Zabijačkové pochutiny patří k české kuchyni zejména v zimním období. Připravte si domácí ovarovou polévku z vepřové hlavy podle tradičních norem. Se spoustou koření a s kroupami zahřeje i zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Moje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Nejnovější recepty
Piškotové kostky s tvarohovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovka s prejtem k pivu
Přidáno před 12 hodinami
Bramboráčky s prejtem
Přidáno před 12 hodinami
Banánové muffiny s ořechy
Přidáno před 14 hodinami
Ovesné sušenky s hořkou čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Čokoládovo-pudinkové tyčinky z plundrového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
koci38 před 14 minutami
Sedmihradské zelí II - jednoduché
Neregistrovaný před 18 minutami
Salát z černé čočky s kukuřicí a Lučinou
Neregistrovaný před 28 minutami
Pomazánka z jitrnice
Slavista62 před 29 minutami
Vídeňská roštěná s rýží
Neregistrovaný před 38 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Neregistrovaný před 44 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Skrabi před 1 hodinou
Bramborák s masovou směsí
Neregistrovaný před 1 hodinou
Zelné závitky (holubky)
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
hlava vepřová,
voda,
sůl,
koření nové koření,
česnek,
cibule,
pepř mletý,
kroupy,
kroupy,
koření polévkové,
majoránka
Komentáře