Ovarová polévka podle ČSN
Zabijačkové pochutiny patří k české kuchyni zejména v zimním období. Připravte si domácí ovarovou polévku z vepřové hlavy podle tradičních norem. Se spoustou koření a s kroupami zahřeje i zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Moje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Nejnovější recepty
Mandlová vláčná bábovka
Přidáno před 41 minutami
Margotkové muffiny
Přidáno před 2 hodinami
Zdravá snídaně nebo svačina pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný štrúdl
Přidáno před 17 hodinami
Cizrnová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Brněnská vepřová kýta
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Neregistrovaný před 3 minutami
Strouhaný koláč na plech
Neregistrovaný před 7 minutami
Jednoduchý salát z čočky beluga
pavelale před 10 minutami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Neregistrovaný před 10 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Neregistrovaný před 14 minutami
Žitno-pšeničný chléb II.
Neregistrovaný před 14 minutami
Kuřecí stehna na houbách a zelenině
Neregistrovaný před 16 minutami
Brynzové koláčky
Neregistrovaný před 20 minutami
Špekové rohlíkové knedlíky
Neregistrovaný před 20 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
heard před 23 minutami
Suroviny:
hlava vepřová,
voda,
sůl,
koření nové koření,
česnek,
cibule,
pepř mletý,
kroupy,
kroupy,
koření polévkové,
majoránka
Komentáře