Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Restované kuřecí prso se žampiony a mrkví (vhodné pro diabetiky)

Kuřecí prso s žampiony, mrkví a volským okem je vyživné a chutné jídlo, které hravě připravíte do 30 minut. Zároveň si při jeho přípravě vystačíte s minimem ingrediencí. Příloha není potřeba, pokrm je vhodný pro diabetiky a low carb stravování.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prso osolíme, opepříme a na pánvi s olejem a máslem opečeme z obou stran. Krok 2: Mrkev nakrájíme na tenká kolečka a žampiony rozkrojíme napůl. Pokapeme citronem, osolíme
a opepříme. Krok 3: Přidáme k masu a dusíme asi 15 minut. Mezitím připravíme volské oko. Krok 4: Hotové maso s mrkví a žampiony přendáme na talíř a přidáme volské oko. Krok 5: Podáváme s čerstvou zeleninou.

TIP: Šťavnatá plněná kuřecí prsa

Zveřejněno 18. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restované kuřecí prso se žampiony a mrkví (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9A4p

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restované kuřecí prso se žampiony a mrkví (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9A4p

Suroviny:
prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, olej, máslo, žampióny, mrkev, vejce, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu