Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové nudličky s kapií a pórkem

Doměkka dušené vepřové maso s dobře ochucenou zeleninovou směsí je lahodné jídlo, které se neomrzí. Tentokrát k němu přidáme kapii a pórek a podle své chuti i chilli. Podáváme nejlépe s rýží.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky. Osolíme ho, opepříme a zprudka osmažíme ze všech stran. Krok 2: Přilijeme trošku vody a za občasného míchání necháme dusit asi 15 minut. Krok 3: Pak přidáme na nudličky nakrájený pórek, kapie, sójovou a worcesterskou omáčku a solamyl rozmíchaný v trošce studené vody. Krok 4: Směs dusíme, dokud maso není měkké. Krok 5: Nakonec vše dochutíme chilli kořením a podáváme s kari rýží.

TIP: Jak připravit vepřové maso

Zveřejněno 22. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové nudličky s kapií a pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOJXO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové nudličky s kapií a pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOJXO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kýta vepřová, sůl, pepř mletý, olej, pórek, kapie, omáčka sojová, omáčka worcesterová, solamyl, chilli

Přidat fotografie receptu