Námořnické maso podle ČSN
Recepty podle československých norem jsou jistou zárukou skvělého pokrmu. S našim dalším receptem si tak můžete připravit lahodné hovězí maso doměkka podušené na červeném víně. Ideální přílohou je pak knedlík nebo těstovina.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Námořnické maso podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWAJ
Moje poznámka
Námořnické maso podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWAJ
Nejnovější recepty
Slané škebličky
Přidáno před 2 hodinami
Námořnické maso podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Banánové ovesné palačinky
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá sladká snídaně à la Cini Minis
Přidáno před 18 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní kuřecí směs s enoki a zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
Neregistrovaný před 1 minutou
Zapečený řapíkatý celer s rajčaty a sýry
Neregistrovaný před 3 minutami
Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Neregistrovaný před 11 minutami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Neregistrovaný před 12 minutami
Hovězí cikánská pečeně (z pomalého hrnce)
Neregistrovaný před 18 minutami
Vepřové maso se znojemskou chutí
Neregistrovaný před 23 minutami
Ďábelská směs
Neregistrovaný před 24 minutami
Dršťková polévka I
karfil@post.cz před 25 minutami
Boží milosti
Neregistrovaný před 28 minutami
Milované jídlo Pražáka Péti Nováka
Neregistrovaný před 28 minutami
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
tuk na smažení,
sůl,
pepř mletý,
protlak rajčatový,
voda,
mouka hladká,
víno červené,
vejce,
nať petrželová
Komentáře