Námořnické maso podle ČSN
Recepty podle československých norem jsou jistou zárukou skvělého pokrmu. S našim dalším receptem si tak můžete připravit lahodné hovězí maso doměkka podušené na červeném víně. Ideální přílohou je pak knedlík nebo těstovina.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Námořnické maso podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWAJ
Moje poznámka
Námořnické maso podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWAJ
Nejnovější recepty
Krkovice pečená v medovo-pivní marinádě
Přidáno před 49 minutami
Vepřový jazyk na česneku
Přidáno před 1 hodinou
Balkánské játrové nudličky
Přidáno před 1 hodinou
Jehněčí kotletky s kroupami
Přidáno před 1 hodinou
Vejce s mozarellou
Přidáno před 4 hodinami
Slané škebličky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zázvorové sušenky se vzorem
Neregistrovaný před 2 minutami
Tvarohovo - čokoládová bábovka
Neregistrovaný před 2 minutami
Thajské zelené kari
Neregistrovaný před 3 minutami
Roštěnky na slanině
Neregistrovaný před 3 minutami
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 5 minutami
Filet z tresky s vinnou omáčkou
Neregistrovaný před 6 minutami
Babiččina bramborová paštika
Neregistrovaný před 6 minutami
Čočka na kyselo
Neregistrovaný před 8 minutami
Brambory pečené v olivové hořčici
Neregistrovaný před 10 minutami
Tvarohová "fajnovka"
Neregistrovaný před 10 minutami
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
tuk na smažení,
sůl,
pepř mletý,
protlak rajčatový,
voda,
mouka hladká,
víno červené,
vejce,
nať petrželová
Komentáře