Povidlovník z odpalovaného těsta
Příprava odpalovaného těsta sice působí složitě, když ale správně dodržíte postup, není se čeho bát. Těsto je po upečení nadýchané a křupavé. S tvarohovým krémem a voňavou povidlovou náplní tvoří sváteční a lahodný dezert.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povidlovník z odpalovaného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ713
Moje poznámka
Povidlovník z odpalovaného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ713
Nejnovější recepty
Rychlá sladká snídaně à la Cini Minis
Přidáno před 1 hodinou
Ředkvičkový salát
Přidáno před 1 hodinou
Pikantní kuřecí směs s enoki a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Placky z kedlubny a tvarohu
Přidáno před 3 hodinami
Snídaňové houstičky z cottage bez mouky
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté masové knedlíky vhodné k omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka po vaření chlupatých knedlíků - (Psí vejkrop)
Neregistrovaný 24. 2. 2025 15:41
Citrónová babeta
Neregistrovaný 24. 2. 2025 15:39
Špagety s kapary
Neregistrovaný 24. 2. 2025 15:34
Piškoťák
Neregistrovaný 24. 2. 2025 15:30
Dobrý knedlík z mikrovlné trouby
Neregistrovaný 24. 2. 2025 15:30
Vepřová pečeně (karé) se zelenými fazolkami
Neregistrovaný 24. 2. 2025 15:29
Kečup Standard a dle Rettigové
Neregistrovaný 24. 2. 2025 15:29
Selská omeleta se zelím
Neregistrovaný 24. 2. 2025 15:29
Nakládané maso od tchýně
Neregistrovaný 24. 2. 2025 15:29
Vánoční bramborový salát - speciál
Neregistrovaný 24. 2. 2025 15:29
Suroviny:
olej,
voda,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
smetana ke šlehání,
tvaroh polotučný,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
povidla švestková,
rum
Komentáře (1)