Povidlovník z odpalovaného těsta
Příprava odpalovaného těsta sice působí složitě, když ale správně dodržíte postup, není se čeho bát. Těsto je po upečení nadýchané a křupavé. S tvarohovým krémem a voňavou povidlovou náplní tvoří sváteční a lahodný dezert.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povidlovník z odpalovaného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ713
Moje poznámka
Povidlovník z odpalovaného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ713
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Suroviny:
olej,
voda,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
smetana ke šlehání,
tvaroh polotučný,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
povidla švestková,
rum
Komentáře (3)