Vepřový jazyk na česneku
I když na první pohled tak nepůsobí, je vepřový jazyk opravdovou delikatesou a jedním z nejlepších kousků vepřového masa. Připravte jej jednoduše, osmahnutím na sádle s výpekovou omáčkou, s cibulí a česnekem.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1xQ
Moje poznámka
Vepřový jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1xQ
Nejnovější recepty
Rychlé plněné placky
Přidáno před 2 hodinami
Chlupaté knedlíky z brambor a rohlíků
Přidáno před 2 hodinami
Kroupové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Jehněčí na šalvěji
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní dršťky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové karé po maďarsku
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kefír
Neregistrovaný před 1 minutou
Domácí musli
Neregistrovaný před 2 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 2 minutami
Špagety s Nivou a sušenými rajčaty
Neregistrovaný před 3 minutami
Okurkový salát trochu jinak
Neregistrovaný před 4 minutami
Krůtí plátek na bazalce s avokádem
Neregistrovaný před 5 minutami
Kvásek z fermentované ovocné vody
Neregistrovaný před 6 minutami
Koláč,pro každého něco
Neregistrovaný před 6 minutami
Atajef - plnene arabske livanecky
Neregistrovaný před 6 minutami
Švédské masové kuličky s omáčkou
Neregistrovaný před 8 minutami
Suroviny:
jazyk vepřový,
cibule,
česnek,
sádlo,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý,
mouka polohrubá
Komentáře