Vepřový jazyk na česneku
I když na první pohled tak nepůsobí, je vepřový jazyk opravdovou delikatesou a jedním z nejlepších kousků vepřového masa. Připravte jej jednoduše, osmahnutím na sádle s výpekovou omáčkou, s cibulí a česnekem.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1xQ
Moje poznámka
Vepřový jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1xQ
Nejnovější recepty
Rychlé plněné placky
Přidáno před 5 hodinami
Chlupaté knedlíky z brambor a rohlíků
Přidáno před 5 hodinami
Kroupové knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Jehněčí na šalvěji
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní dršťky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové karé po maďarsku
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s růží
Neregistrovaný před 8 sekundami
Zapečené žampiony s masovou náplní
Neregistrovaný před 52 sekundami
Kuřecí játra s mandlemi a jablky
Neregistrovaný před 2 minutami
Pečená řepa s fenyklem
Neregistrovaný před 4 minutami
Tvarohové šátečky s jablky
Neregistrovaný před 5 minutami
Cuketovo - zeleninová směs
Neregistrovaný před 7 minutami
Grilovaný filet z lososa s brambůrkem a rajským
Neregistrovaný před 7 minutami
Pečené jogurtové koblihy
Neregistrovaný před 9 minutami
Rychlý dortík à la tiramisu
Neregistrovaný před 10 minutami
Salát z kapustiček
Neregistrovaný před 10 minutami
Suroviny:
jazyk vepřový,
cibule,
česnek,
sádlo,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý,
mouka polohrubá
Komentáře