Kroupy s hráškem a hlívou
Kroupy patří mezi klasické suroviny české kuchyně. Mají velký podíl vlákniny a mnoho vitamínů, proto určitě stojí za to zařadit je do našeho jídelníčku. Ochutnejte je s hráškem a hlívou a jistě si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kroupy s hráškem a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAPp
Moje poznámka
Kroupy s hráškem a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAPp
Nejnovější recepty
Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Přidáno před 14 hodinami
Květákové sabdží
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka z lískových oříšků
Přidáno před 16 hodinami
Pudink s piškoty a banány
Přidáno před 18 hodinami
Kroupy s hráškem a hlívou
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohové koblížky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka se zelím
Neregistrovaný před 6 minutami
Holandský řízek
Bonega před 13 minutami
Houby po řecku
Neregistrovaný před 14 minutami
Čočka na kyselo
Neregistrovaný před 16 minutami
Králík na česneku s rozmarýnem
Neregistrovaný před 23 minutami
CheeseCake po česku
Neregistrovaný před 26 minutami
Kuře pečené na bylinkách
Lenka74 před 30 minutami
Filety lososovitého pstruha s mátovým hráškem
Neregistrovaný před 31 minutami
Pohanka s fazolkami na česneku
Neregistrovaný před 32 minutami
Domácí kváskový chléb
Otec Manuel před 37 minutami
Suroviny:
krupky,
sádlo,
cibule,
hlíva ústřičná,
česnek,
tymián,
sůl,
pepř mletý,
hrášek mražený,
Komentáře