Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičkovo-křenová pomazánka

Rozpečené bagetky s voňavým bylinkovým máslem a pikantní tvarohovou pomazánkou s krenexem podáváme ozdobené ředkvičkami a jarní cibulkou. Můžeme si je vychutnat třeba jako večeři.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 5 min

30 min (25 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenké špalíčky. Krok 2: Mladé cibulky opláchneme a nakrájíme na tenká kolečka. Krok 3: Krenex rozmícháme s tvarohem, ochutíme solí, pepřem a vmícháme nakrájené ředkvičky s cibulkou. Menší část zeleniny necháme stranou na ozdobu. Krok 4: Máslo utřeme s prolisovaným česnekem a ochutíme ho bylinkovou solí. Krok 5: Bagetky podélně rozpůlíme. Půlky pak lehce potřeme bylinkovým máslem a dáme na chvíli zapéct do trouby.  Krok 6: Na teplé bagety naneseme tvarohovou pomazánku a ozdobíme kousky ředkviček a cibulky.

TIP: Další inspirace na rychlé večeře

Zveřejněno 5. 3. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičkovo-křenová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kGzz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičkovo-křenová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kGzz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
ředkvičky, cibule s natí, krenex, tvaroh polotučný, sůl, sůl bylinková, pepř mletý, bageta, máslo, česnek

Přidat fotografie receptu