Zavařený uzený jazyk
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 32 217 kJ / 7 700 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 800,00 g |
| Tuky | 500,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 3,50 g |
| Sodík | 3,00 g |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařený uzený jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLRk
Moje poznámka
Zavařený uzený jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLRk
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 11 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 11 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 12 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 13 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 14 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 14 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 15 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
uzený jazyk,
uzený vepřový jazyk,
uzený vepřový jazyk recepty,
vepřový uzený jazyk recept,
jak uvarit uzeny veprovy jazyk,
jak udit hovězí jazyk,
uzený hovězí jazyk,
uzený jazyk recept,
recepty uzený jazyk,
uzení jazyku,
uzený vepřový jazyk recept,
vepřový uzený jazyk,
pokrmy z uzeneho masa,
vařený vepřový jazyk,
uzený vepřový jazyk-recepty,
jak udit vepřový jazyk,
zavařování uzeného masa,
uzeny lalok recept,
hovězí jazyk recept,
recept na uzený jazyk
Suroviny:
jazyk uzený,
kůže vepřová
Komentáře (3)