Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Vepřovou panenku připravíme velice rychle, stačí ji osmažit. Díky slaninovému kabátku bude krásně šťavnatá. Jemné maso podáváme s výraznou omáčkou, kterou ochutíme ostrou dijonskou hořčicí a balzamikovým octem.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1R1
Moje poznámka
Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1R1
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 7 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 7 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 7 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 6 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 7 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 8 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 11 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 12 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 13 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 13 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 13 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 13 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 14 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina,
česnek,
olej olivový,
ocet balsamiko,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý
Komentáře