Hermelín v pivním těstíčku
Smažený hermelín je oblíbená klasika, kterou připravíme během chvíle. Na povrchu je krásně křupavý, uvnitř zase krémový. Místo obvyklého trojobalu ho můžeme obalit v pivním těstíčku, které je nadýchanější a lehčí.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelín v pivním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31KlO
Moje poznámka
Hermelín v pivním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31KlO
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 1 hodinou
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 2 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 3 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 3 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 1 hodinou
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 2 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 3 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 6 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 8 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 8 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 9 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 9 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 9 hodinami
Suroviny:
sýr hermelín,
pivo světlé,
vejce,
mouka hladká,
česnek,
koření polévkové,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (1)