Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Šťavnaté vepřové maso, pomalu pečené s kořenovou zeleninou, získá bohatou chuť a jemnost, která se rozplývá na jazyku. Sladká mrkev dodá pokrmu příjemnou karamelovou vůni a spolu s bylinkami vytvoří dokonalou souhru chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wB6R
Moje poznámka
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wB6R
Nejnovější recepty
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno před 10 hodinami
Zapečená brokolice
Přidáno před 14 hodinami
Halušky s peperonatou
Přidáno před 16 hodinami
Krkonošské sváteční škubánky
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený bramborový knedlík s brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Báč s vinnou klobásou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněná pečená bageta
misaprikrylex před 28 minutami
Kapustové těstoviny
Alibaba33 před 1 hodinou
Křehké máslové sušenky
marie.ledlova@email.cz před 10 hodinami
Moučník hrk, hrk
Kara Lane862 před 11 hodinami
Zapečené rybí filé se smetanou a bramborem
Jarca071 před 11 hodinami
Cordon bleu - plněný řízek
Andyzvesnice před 12 hodinami
Kapr na bramborách.
Andyzvesnice před 12 hodinami
Těstoviny s mletým hovězím masem
Andyzvesnice před 12 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
KarolMatus před 12 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Oskeruska před 12 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
mrkev,
hrášek mražený,
sádlo,
mouka hladká,
vývar masový,
koření nové koření,
bobkový list,
kmín mletý,
sůl,
pepř mletý,
tymián sušený
Komentáře