Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Kousky vepřového masa, třeba z krkovice a kýty, naložíme do zakysané smetany, díky čemu zkřehnou. Na pánvi je pak osmahneme doměkka a přidáme k nim cibuli, žampiony a fenykl. Lahodná kombinace chutí a s omáčkou z vývaru je raz dva hotová.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO07M
Moje poznámka
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO07M
Nejnovější recepty
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 4 minutami
Americké lívance
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na smetaně
Přidáno před 5 hodinami
Bylinkový věnec
Přidáno před 6 hodinami
Čokoládové bulky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zemlbába - žemlovka
Petissek před 15 minutami
Pomerančová bábovka
kodrla před 1 hodinou
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
dadulena před 1 hodinou
Segedínský guláš
KuchtaBuchta před 2 hodinami
Květák smažený v troubě
Daninek před 3 hodinami
Knedla s vejci
David Salamánek před 3 hodinami
Rychlořezy s jogurtovo-pudinkovým krémem
káťa před 3 hodinami
Kořeněné masové nudličky s řapíkatým celerem
Jan Nemec před 4 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
ihrdlick před 5 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
slunečnice loupaná,
cibule,
fenykl,
žampióny,
česnek granulovaný,
vývar hovězí,
víno růžové
Komentáře