Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi se žampiony

Inspirace italskou kuchyní je u nás velmi oblíbená. Příkladem mohou být bramborové gnocchi, podávané s nudličkami restované vepřové panenky a plátky žampionů v krémové smetanové omáčce. Vyzkoušejte, jsou opravdu výtečné.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme bramborové noky podle návodu na obalu. Krok 2: Do hluboké pánve nalijeme trochu oleje, který rozpálíme a orestujeme na něm zprudka na nudličky nakrájenou vepřovou panenku. Krok 3: K masu přidáme oloupané na silnější plátky nakrájené žampiony a krátce společně s masem orestujeme . Krok 4: Směs osolíme, opepříme, přidáme smetanový sýr, který za častého míchání necháme rozpustit a vše zalijeme smetanou. Směs promícháme a povaříme do mírného zhoustnutí omáčky. Krok 5: Do směsi na pánvi přidáme předem uvařené noky, promícháme, prohřejeme a podáváme.

TIP: Top 7: Rychlé omáčky k těstovinám

Zveřejněno 15. 3. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gnocchi se žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZMy0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gnocchi se žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZMy0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
noky bramborové, panenka vepřová, žampióny, smetana ke šlehání, sýr smetanový, sůl, pepř bílý mletý, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu