Rillettes po česku
Masová pomazánka z krkovice a vepřového sádla, podlitá bílým vínem. Udělá spoustu parády nejen na čerstvém chlebu, ale i jako jedlý dárek. Originální rillettes pochází z Francie, avšak v této variaci najdete české suroviny a koření.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rillettes po česku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6mW6
Moje poznámka
Rillettes po česku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6mW6
Nejnovější recepty
Plněné žampiony
Přidáno před 36 minutami
Obalovaný květák pečený v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Prezidentská bábovka III
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené jahodové řezy II
Přidáno před 2 hodinami
Slejšky
Přidáno před 2 hodinami
Pochoutkový salát II
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký jablkový koláč
Fitulka před 16 minutami
Eintopf s kapustou a uzeným
Fitulka před 21 minutami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
Fitulka před 22 minutami
Brokolicová polévka
Lucie1001 před 24 minutami
Moučník s pudinkem a zakysanou smetanou
VeraStranska před 37 minutami
Hlíva na způsob svíčkové
Sahula před 55 minutami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
Marketa75 před 1 hodinou
Šlehačková bábovka
Lukule před 3 hodinami
Zapečené mleté kuličky s gnocchi a sýrem
Vanika před 3 hodinami
Květáková polévka II
Vanika před 3 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sádlo vepřové,
víno bílé,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený
Komentáře