Švýcarské suflé
Slané sýrové suflé je lahodný předkrm, který je díky sněhu z bílků krásně nadýchaný. Během pečení velmi nabyde na objemu a na povrchu se utvoří zlatá kůrka. Pro příjemnou vůni přidáme i trochu oregana.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské suflé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYXz6
Moje poznámka
Švýcarské suflé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYXz6
Nejnovější recepty
Švýcarské suflé
Přidáno před 3 hodinami
Falešné halušky s brynzou
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohové nanuky s banánem a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Plněné žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Obalovaný květák pečený v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Prezidentská bábovka III
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
Mira74 před 6 minutami
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
Radka310 před 2 hodinami
Bramborové placičky na dva způsoby
Lennulinka před 2 hodinami
Hrníčková kokosová bábovka
KiaraK před 4 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem
katyvypl před 6 hodinami
Tortilly s jablky
Majka104 před 13 hodinami
Cizrna s medvědím česnekem
uhor13 před 15 hodinami
Litý perník
Noumik před 16 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Jirka_S před 16 hodinami
Křehký jablkový koláč
Fitulka před 18 hodinami
Suroviny:
máslo,
sýr nastrouhaný,
žloutek,
mléko,
mouka hladká,
bílek,
koření oregáno,
sůl,
tuk,
mouka
Komentáře