Pepřová omáčka s gorgonzolou
Krémovou omáčku ze smetany a zeleného pepře připravíme za pár minut. Výraznou chuť pepře můžeme ještě doplnit slanou gorgonzolou, omáčka tak bude ještě lahodnější. Podáváme ji například ke steakům či vepřové panence.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pepřová omáčka s gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6Pk
Moje poznámka
Pepřová omáčka s gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6Pk
Nejnovější recepty
Smažené rýžové nudle
Přidáno před 31 minutami
Pepřová omáčka s gorgonzolou
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené palačinky se zeleninovo-masovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Roláda z kuřecích prsních řízků
Přidáno před 7 hodinami
Veselé košíčky s kytičkou
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční bábovičky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indiánské plecko
Vladka7155 před 5 minutami
Kachní prsa v limetovo - citronové marinádě
Sahula před 18 minutami
Asijská kachní prsa
Sahula před 19 minutami
Pikantní medová žebra
Alenka87 před 1 hodinou
Vepřová roláda na středomořský způsob
Eva_Eva před 1 hodinou
Okurkový salát
Falcone před 1 hodinou
Koleno vepřové, vařené a pečené
Falcone před 1 hodinou
Květák v sýrové omáčce
Vanika před 2 hodinami
Voňavá krkovice
RadaNaty před 2 hodinami
Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem
niklova před 2 hodinami
Suroviny:
smetana na vaření,
sůl,
pepř zelený,
vývar masový,
gorgonzola
Komentáře