Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepřová omáčka s gorgonzolou

Krémovou omáčku ze smetany a zeleného pepře připravíme za pár minut. Výraznou chuť pepře můžeme ještě doplnit slanou gorgonzolou, omáčka tak bude ještě lahodnější. Podáváme ji například ke steakům či vepřové panence.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lucieblahova

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Smetanu a vývar vlijeme do menšího hrnce a přivedeme k varu. Krok 2: Poté plamen stáhneme a do smetany přidáme pepř a rozdrobíme gorgonzolu. Za občasného promíchání necháme sýr rozpustit. Krok 3: Dochutíme solí a podáváme například ke steaku.

TIP: Jak připravit vepřovou panenku v pepřové omáčce

Zveřejněno 19. 3. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pepřová omáčka s gorgonzolou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ER6Pk

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pepřová omáčka s gorgonzolou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ER6Pk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
smetana na vaření, sůl, pepř zelený, vývar masový, gorgonzola

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu