Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italský žampionový salát

Italský žampionový salát kombinuje čerstvé žampiony s olivovým olejem a voňavými bylinkami. Jemná chuť hub a oliv vytváří dokonalý předkrm nebo lehkou přílohu ve středomořském stylu. Ideální volba pro milovníky italské kuchyně!

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 5 min

20 min (15 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Hlavičky čerstvých žampionů oloupeme, povaříme 5 minut ve slané vodě, scedíme, necháme okapat a dáme do mísy. Krok 2: Přidáme pepř, na plátky nakrájenou cibuli, česnek a papriku, olej, ocet, olivy, tymián a promícháme. Krok 3: Necháme v lednici rozležet.

TIP: Desatero rad na téma žampiony v kuchyni - tipy a rady

Zveřejněno 18. 3. 2025

Poznámka autorky Handour

Můžeme ho přidat i do zeleninového salátu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Italský žampionový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6j8g

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Italský žampionový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6j8g

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
žampióny, olej olivový, ocet vinný, olivy, cibule, sůl, pepř mletý, tymián, česnek, chilli paprika čerstvá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu