Pórkový quiche s houbami
Quiche je francouzský koláč z křehkého těsta. Chuťově neutrální těsto doplňuje výraznější náplň, kterou můžeme různě obměňovat. Tentokrát zvolíme náplň z pórku a žampionů, kterou zalijeme smetanovo-sýrovou směsí.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový quiche s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxMVr
Moje poznámka
Pórkový quiche s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxMVr
Nejnovější recepty
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 2 hodinami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 13 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 18 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 47 minutami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 1 hodinou
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 2 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 11 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 12 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 14 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 15 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 16 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 16 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
voda,
máslo,
žampióny,
pórek,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
smetana ke šlehání,
sýr ementál
Komentáře